- Zet een pan op het vuur met een scheutje olie. Bak hierin de uien en knoflook. Voeg peper, zout en een tl Provencaalse kruiden toe. Bak vervolgens de aubergine en paprika enkele minuten mee. Voeg vervolgens 2 el tomatenpuree (of 1dl tomatensaus) aan de groenten toe en 1 dl water. Roer het geheel goed door. Laat de ratatouille 10 minuten doorkoken.
- Zet een pannetje water met zout op. Kook hierin de aardappelblokjes gaar (+/- 5 minuten). Giet af en laat de blokjes uitdampen.
- Zet een koekenpan met olie op het vuur. Als de olie heet begint te worden voeg je de kipschnitzels toe. Bak de kip aan beide kanten mooi krokant, op een niet te hoog vuur.
- Schep de ratatouille en de kipschnitzels op de borden. Meng de aardappeltjes met een el yoghurt en el mayonaise, peper en een fijngesneden blaadje mint. Schep dit ook op de borden. Garneer als laatste de gedroogde tomaatjes erbij.
Wil je weten waar onze producten vandaan komen? Bekijk dan onze boeren pagina en ontdek alle producenten en producten!