- Zet een stoofpan op het vuur. Doe een scheut olie in de pan en bak het vlees rondom mooi bruin aan.
- Doe daarna de wortel, ui en knoflook in de pan en bak nog even mee. Voeg nu de bouillon toe en roer goed los. Breng het geheel rustig naar de kook en voeg laurier en wat takjes of gedroogde tijm toe. Als het kookt, breng je het vuur omlaag en doe je de deksel op de pan. Laat ongeveer 1,5 uur stoven tot het vlees goed gaar en zacht is. Voeg na een half uur de aardappels en pastinaak toe en breng opnieuw aan de kook. Houd je stoofpotje tussendoor in de gaten en roer zo nu en dan even om.
- Als het stoofpotje klaar is, voeg je de peterselie toe en laat je de smaken nog even kort intrekken.
- Serveer het stoofpotje in diepen borden.
Wil je weten waar onze producten vandaan komen? Bekijk dan onze boeren pagina en ontdek alle producenten en producten!